Skip to main content
webdesign Hannah Design

Webdesign, weboldal, webshop

Egy vállalkozás online jelenléte – iparágtól függetlenül – nagy hatással lehet a vállalkozás sikerére.  Az erős online jelenlét, különösen a weboldal, döntő fontosságú lehet a nagyobb bevétel elérése szempontjából. Igen, a weboldal minősége befolyásolja az eredményeket. Számos, különböző méretű vállalatnak segítettem digitális jelenlétük kialakításában. Egyes esetekben a szervezetek azért tétováznak az online megjelenéstől, mert úgy érzik, hogy nem eléggé járatosak a technológiában, és nem értik, hogyan kell kezelni egy weboldalt. Máskor a vállalatok az ár miatt aggódnak. A jó hír az, hogy a WordPress kezelőfelülete egy rövid oktatás után könnyen átlátható és a informatikában kevésebbé jártas emberek is könnyen boldogulnak majd használatával.

Milyen a jó webdesign? Modern letisztult, egyedi elemekkel megtervezett és a cég/márka arculatába jól illeszkedő design. Jó felbontású, igényes képi és ikonos elemekkel. A kapott szöveges tartalmat ízlésesen illesztve be a designba a gyors megértés és tájékozódás szempontjait magasan szem előtt tartva. UX mindenek felett, vagyis a felhasználói élmény nálam a legfontosabb szempont, hisz ezzel tudjuk majd az oldalunkra látogatókat megfogni és oldalunkon tartani.

Mi a különbség a webdesign és a weboldal között? Az, hogy egy weboldal trendi, szép, és logikusan felépített legyen, előzetes grafikai tervezést igényel, ahol különböző grafikai szoftverek használatával profi és egyedi kinézetet készítek leendő weboldalának. Ez hosszú és időigényes folyamat, legalább annyi munkaóra, mint a webfejlesztés maga. A megfelelő képek, tartalmi elrendezések, kiemelések, grafikai elemek kiválasztása és megszerkesztése, színek, betűtípusok összehangolása tartozik ide. Egy jó és informatív webdesign segít az oldalra látogatónak gyorsan és könnyen tájékozódni.

Válassz csomagot!

A csomag ellenértéke a teljesítés utána a szolgáltatási szerződés alapján kerül számlázásra és kiegyenlítésre.

Weboldalwebdesign + webfejlesztés

345.000 Ft-tól

WEBOLDAL
 • Konzultáció, igény felmérése
 • Domain, tárhely, mentés beállítása
 • WordPress oldal max. 6 aloldalig
 • Reszponzív (mobil, tablet)
 • 2 db ingyenes módosítás (30 perc)
 • 1 db 2 órás oktatás a használathoz
Érdekel

Webshopwebdesign + weboldal + webáruház

460.000 Ft-tól

WEBOLDAL
 • Konzultáció, igény felmérése
 • Woocommerce telepítése
 • Termékoldalak egyedi kialakítása
 • Termékek feltöltése (max. 20db)
 • 2 db ingyenes módosítás (30 perc)
 • 1 db 2 órás oktatás a használathoz
Érdekel

Online kurzus oldalwebdesign + weboldal + webáruház + Learn Dash

635.000 Ft-tól

WEBOLDAL
 • Konzultáció, igény felmérése
 • WordPress, Woocommerce telepítése
 • Képzési rendszer kialakítása
 • Tanfolyamok, leckék létrehozás
 • Kurzusvideók feltöltése (max. 20db)
 • 1 db 2 órás oktatás a használathoz
Érdekel

Hogyan dolgozom?

Az munka egy részletes konzultációval kezdődik, ahol felmérem az ügyfél igényeit, átnézzük a konkurens oldalakat, megbeszéljük a célokat és elkészítjük közösen a weboldal link-struktúráját. Kiválasztjuk a főbb színeket, betűtípusokat és azokat az oldalakat amelyek tetszenek az ügyfélnek. Elkészítem a megbeszéltek alapján a főoldal vizuális tervét, majd egyeztetést követően az aloldalak designját is (a weboldal és webshop csomag magában tartalmazza a webdesign elkészítését is). Lehetőség van csak webdesign megrendelésére is ha a fejlesztést saját maga vagy más szeretné majd elkészíteni, ez szakképzett és gyakorlott grafikusi munkát igényel, bízza inkább profira.

A kapott tartalmat (szövegek, ha vannak saját és jó minőségű képek) átnézzük, ha szükséges módosításokat ajánlok, vagy összekötlek egy profi szövegíróval. A jó tartalom legalább annyira fontos, mint a szép webdesign és gyors, átlátható weboldal, így erre kiemelt hangsúlyt fektetek. A tartalomgyártás előtt érdemes egy Off-site SEO elemzést készíteni, ahol felmérjük a konkurens oldalak tartalmait, megjelenéseit, kulcsszavait, stratégiáját.

A weboldal arculatának, vizuális megjelenésének és a tartalom elkészítésének végeztével kezdődik a webfejlesztés. Aprólékosan, oldalról oldalra lefejlesztem a WordPress alapú, reszponzív vagyis az asztali nézet mellett mobilra és tabletre is optimalizált weboldalt. Ha elkészült a weboldal, együtt átnézzük, elvégzek még pár módosítást ha szükséges, majd egy rövid oktatás keretében bemutatom a WordPress kezelőfelületének használatát, a tartalom/blogcikkek feltöltését, ha webáruházról van szó, akkor a termékek feltöltését és megrendelések kezelését.

webdesign tervezes Hannah Design
ceg weboldal arculat Hannah Design

Miért van szükség weboldalra?

Hitelesség
Az egyik legfőbb ok, amiért érdemes weboldallal rendelkeznie vállalkozása számára, az a szervezet hitelességének, belé vetett bizalmának növelése. Valószínűleg több cég kínál az tiédhez hasonló szolgáltatást. Az egyik módja annak, hogy kitűnj a többiek közül, egy szép, praktikus és a fogyasztók számára egyértelmű minőségi információkat közlő weboldal. Weboldal nélkül az emberek megkérdőjelezhetik vállalkozásod hitelességét. Ma már aki nincs fent a neten az nem is létezik, mint ahogyan enni sem kezdünk el addig, amíg nem posztoltuk 🙂 A viccet félretéve, a weboldal megléte lehetőséget nyújt arra, hogy nagyszerű első benyomást keltsen, és megnyugtassa leendő ügyfeleit, hogy egy egy valós és megbízható vállalkozás.

Márka
Márkád bemutatása leendő vásárlóidnak az egyik legfontosabb. Azzal, hogy egyértelműen meghatározod, ki vagy, mit képviselsz és mi a cégfilozófiád, növeled annak az esélyét, hogy az oda tévedő potenciális ügyfelek a vásárlóiddá, akár törzsvásárlóiddá váljanak.

Leadek vagyis üzletileg értékes és érdekes fogyasztók
Talán az egyik legérdekesebb oka annak, hogy vállalkozásod weboldallal rendelkezzen, az az, hogy növelheted a leadek  megszerzésének esélyét. Ha valaki megtalál az interneten, érdeklődne a terméked vagy szolgáltatásod iránt, és többet szeretnének megtudni, a weboldalán található információknak köszönhetően tudni fogják, hogyan léphetnek kapcsolatba veled, ami lehetőséget ad arra, hogy növelje eladásait. Bár a weboldalaknak költségei vannak, helyes használat esetén pozitív megtérüléssel járnak.

Miért van szükség webáruházra?

A webshop az e-kereskedelmi webhelyek egy olyan típusa, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy gombnyomással termékeket vásároljanak egy cégtől vagy vállalkozótól. A webshopokat gyakran olyan kisvállalkozások és vállalkozók használják, akiknek nincsenek meg az erőforrásaik egy offline vagyis fizikai áruházat vagy boltot üzemeltessenek. A webshopok azt is lehetővé teszik, hogy a vásárlók anélkül rendeljenek termékeket, hogy el kellene hagyniuk otthonukat, ami különösen kényelmes a mozgáskorlátozottak számára. A covid korlátozások miatt ma a webáruházak népszerűbbek, mint valaha. Még ha rendelkezik is valaki fizikai bolttal, ma már nagyon fontos, hogy online is jelen legyen.

WordPress a legnépszerűbb webáruház bővítmény a WooCommerce, ami egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, így teljes mértékben kiszolgálja egy, az online kereskedelem világával most ismerkedő vállalkozó igényeit. Ha már valaki több ezer termék online értékesítésével szeretne foglalkozni, akkor ott már érdemes egyedi fejlesztésű webáruházat terveztetni, de pár száz termék vagy szolgáltatás értékesítéséhez kiváló és költségkímélő megoldás.

WooCommerce számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével sikeres webáruház hozható létre:

 • többnyelvűség lehetősége
 • alacsony induló költségek
 • ingyenes és prémium bővítmények
 • egyszerű használat
 • széles körű adminisztrációs panel
 • kuponok, kedvezmények széles tárháza
webaruhaz cegeknek Hannah Design
online oktatás rendszer

Miért van szükség online képzési felületre?

Az online képzési felület egy olyan digitális platform, amely lehetővé teszi, hogy a tudás és készségek átadása az online térben történjen. Ezeket a platformokat gyakran oktatók, trénerek és vállalkozók használják, akiknek nincsenek meg az erőforrásaik vagy lehetőségeik hagyományos tantermi oktatást biztosítani. Az online tanfolyamok kényelmes megoldást nyújtanak mind a tanulók, mind az oktatók számára, lehetővé téve a tudás megosztását és elsajátítását otthonról, időbeli és térbeli korlátok nélkül.

A WordPress, mint platform, a legjobb választás az online képzési felületek létrehozásához, különösen a LearnDash bővítményével, ami egy integrált és sokoldalú e-learning megoldás. Ez a rendszer különösen alkalmas arra, hogy a kezdő oktatók és vállalkozók is könnyen elindíthassák online oktatási vállalkozásukat. Akár néhány tanfolyam vagy széleskörű kurzusok online kínálata esetén is, a WordPress és LearnDash képes megfelelni a változatos igényeknek.

A LearnDash számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel hatékony és vonzó online tanfolyamok hozhatók létre:

 • Interaktív tananyagok és tesztek
 • Rugalmas tanulási utak és kurzusstruktúrák
 • Teljesítményértékelés és visszajelzés
 • Egyszerű tartalomkezelés és frissítés
 • Különböző nyelveken elérhető tartalom
 • Alacsony bevezető költségek
online tanfolyam rendszer