Skip to main content

Amiben tudok segíteni.

Szolgáltatások.

Legyen szó logóról, teljes üzleti arculatról, weboldalról vagy webáruházról, rám biztosan számíthatsz! Segítek megtervezni egyedi, professzionális és versenyképes online megjelenésedet, ami napjainkban már valljuk be elengedhetetlen.

Logó tervezés

Arculattervezés

Webdesign

Csomagolás

SEO

Terméktervezés

Online& Social hirdetés grafikák

Tartalomgyártás

Mi a logó és miért fontos?

A logó olyan kép, szöveg, ikon vagy a három kombinációja, amely egy vállalkozás, szolgáltatás vagy áru nevét és célját ábrázolják. Elsődleges célja a megkülönböztetés, ami segíti a tájékozódást a piac szereplői között. Egy jól megtervezett logó a vállalkozás üzenetének közvetítésével a történetét is elmeséli és segít érzelmi kapcsolatot teremteni a célközönséggel. Használhatod a weboldaladon, termékeden, reklámtárgyaidon, online felületeken.

A logó több okból is fontos, elsősorban azért, mert:

  1. nagyszerű első benyomást kelt, ami arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy kapcsolatba lépjenek a márkával amit közvetít
  2. segít a márkaidentitás kialakításában
  3. olyan szimbólumot ad a vállalkozásnak, amelyen keresztül az emberek könnyebben emlékezhetnek rá.
  4. megkülönbözteti márkáját a versenytársakétól
  5. elősegíti a márkahűséget
Egyedi logót szertnék!
hatter carusell Hannah Design
vegan gusto logo.tervezes Hannah Design
hatter carusell Hannah Design
ceges arculat Hannah Design

Céges arculat, brand vagy márka

A céges arculat része a logó is, de nem csak ebből áll, ide soroljuk a vállalkozás meghatározó színeit, arcait, a termékek csomagolását, a névjegykártyát, levélpapírt, különböző céges ajándékokat de a cég filozófiáját is. Tehát nem feltétlenül fizikai termékről van csak szó. A weboldalad színei harmóniában kell legyenek a márkád színeivel.

A tudatos brand vagy márkaépítés nem csak azért fontos, mert emlékezetes benyomást kelt a fogyasztókban, hanem mert lehetővé teszi, hogy az ügyfelek és a vásárlók tudják, mit várhatnak el a cégtől. A márkádat úgy kell felépítened, hogy hűen képviselje azt, amit közvetíteni szeretnél, az első benyomás nagyon fontos és sokáig megmarad az emberek emlékezetében. Ma már az első benyomás az online világban történik és erre a legjobb felület egy saját weboldal.

Egyedi céges arculatot szeretnék!

Mi és miért fontos a webdesign a weboldaladon?

Amikor a egy potenciális ügyfél vagy vásárló meglátogatja a weboldaladat, pár másodperc alatt kialakul benne az első benyomás a vállalkozásodról. Ebben az első pár másodpercben szeretnénk pozitív hatást gyakorolni a weboldalunkra látogatókra.

Ha weboldalad elavult/régimódi hatást kelt, bonyolult rajta navigálni, esetleg nem mobilbarát vagy nehezen jut el az őt érdeklő  információkhoz, azonnali, negatív érzés keletkezik a látogatóban. A termékedhez vagy szolgáltatásodhoz már el sem jut, bezárja az oldalad és egy versenytársad oldalán fog tovább keresgélni.

A webdesign azért fontos, mert hatással van arra, hogy a közönséged hogyan ítéli meg a márkádat. A jól felépített weboldal vagy webshop és egy szép webdesign segít abban, hogy az érdeklődőket az oldaladon tartsd.

Egyedi weboldalt szeretnék!
hatter carusell Hannah Design
webdesign 1 Hannah Design
hatter carusell Hannah Design
csomagolas es cimketervezes Hannah Design

Termékcsomagolás és címke

A csomagolástervezés a forma, a szerkezet, az anyagok, a színek, a képek, a tipográfia és a szabályozási információk összekapcsolása a kiegészítő tervezési elemekkel, hogy a termék alkalmas legyen a forgalmazásra. Egyszerűbben fogalmazva, a csomagolás a marketingstratégia egyik eleme. legfőbb feladata a termék azonosítása és biztonságos tárolása szállítás közben. Legyen szó a McDonald’s étel vagy italtartójáról, egy Apple iPhone dobozáról vagy akár egy teafilterről, szinte minden terméknek van csomagolása. A legtöbbjüknek szép és praktikus, de vannak azért kivételek 🙂

Abban azért mindannyian egyetértünk, hogy egy frissen vásárolt vagy rendelt termék kicsomagolása izgalmas és optimális esetben szemet gyönyörködtető élmény. Egy szépen megtervezett csomagolás vagy címke szinte vonzza a vásárlót, hogy az adott terméket a kosarába pakolja és otthonába költöztesse, sokan inkább a csomagolás mintsem a beltartalom alapján döntenek. Ezért ma már elengedhetetlen, hogy egy márka fizikai vagy akár virtuális terméke egyedi és szépen megtervezett csomagolást kapjon.

Egyedi termékcsomagolásra van szükségem