Szabó Renáta

Web design és arculat

Áttekintés

Renit a gimnázoumban ismertem meg, elválaszthatatlan barátok lettünk, remgeteg közös élményünk és emlékünk van. Érdekes visszatekinteni így 20 lv távlatából, hogy mik voltak az álmaink és mit sikerült megvalósítanunk belőle. Mindketten büszkék vagyunk a sajéát vállalkozásunkra így nagyon örültem a felkérésnek, hogy elkészítsem Reni új weboldalának és arculatának a designját.

Reninek most jelent meg a HVG gondozásában az első önálló könyve, előtte már társzerzőként közreműködött egy könyv megírásában, ez azonban mindenképp egy fontos mérföldkő a karrierrjében. Fontos témát boncolgat, ami sokunknak az egyik legnehezebb döntés az életünkben. Hogyan befolyásolják szakmai pályafutásunkat a szülői minták és elvárások? Miképp küzdjünk meg a munkahelyi stresszel, a kiégés vagy a munkanélküliség krízisével? Milyen készségek szükségesek a munkaerőpiacon változó világunkban? Hogyan támogathatjuk gyermekünk pályaválasztását?

A könyv megjelenésének apropóján döntött úgy, hogy megújítja az arculatát és weboldalát. Az oldal színeivel harmonizáló képek készültek róla, a szöveget az előzetesen elvlgzett versenytárs elemezés és kulcsszókutatás alapján írta meg. Ennek eredményeképpen nagyon magas SEO pontszámokat sikerült elérnünk és a keresőkben is remekül teljesít az oldal. Az előzetes piackutatás, buyer persona készítés a kulcsszavak átgondolása nagyon fontos, ha sikeres digitális megjelenést szeretnél. Ebben tudok neked is segíteni.

Projekt

Reni teljes arculatának és online megjelenésének, weboldalának megtervezése és megvalósítása.

Kliens

Szabó Renáta szakpszichológus

Feladatom

Web, Logó, Branding, SEO (keresőoptimalizálás) és marketing eszközök telepítése és beállítása

logo design 1 Hannah Design

Egyszerű, minimalista

Olyan logót szeretett volna, ami egyszerű de mégis jól kommikálja a tevékenységét, álló és fekvő verziók is készültek.

color selection Hannah Design

Föld színek

Határozott színpalettával érkezett így csak finomítottam a színeken és azokkal a föld és természetes színekkel terveztem, amit Reni megálmodott.

graphic design Hannah Design

Harmonikus weboldal

Fontos volt, hogy gyorsan lés könnyen áttekinthető oldal szülessen, ahol az érdeklődök hamar megtalálják azokat a szolgáltatásokat, amik érdeklik őket.

graphic designer Hannah Design

Kifejező grafikák

Próbáltam a weboldal támájához illő grafikákat keresni és készíteni, amik kifejezik az oldal célját és segítik a tájékozodést és megértést.

Domináns színek

Sötét olíva

#706D4F

Homok

#EBDDC0

Fakó olíva

#EAD3D5

Sötét barna

#342B25

Typography

Vollkorn

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Poppins

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Szabó Renáta projekt galéria