Tradi Natural

Web and packaging design

Áttekintés

„A Tradi Natural őszintén tiszteli és hisz az ősi tanításokon alapuló hagyományokban. Nagyanyáink, az ő anyukájuk, nagymamájuk által örökített tudás mind a természettől kapott útravaló, amelyek az idő rohanásával feledésbe merültek. Az ő idejükben még hétköznapi volt az, ami természetes. És működött. Ha nekik megfelelt, nekünk miért ne válna be?” Viki a márka megálmodója kért fel a brand, csomagolás és webshop elkészítéséhez.

A Tradi Natural arculatának, termékcsomagolásának az elkészítése és weboldalának megújítása egy különleges projekt volt számomra, amely lehetőséget adott arra, hogy egy olyan márka vizuális identitását formáljam meg, amely mélyen gyökerezik a természetesség és a hagyományok iránti tiszteletben. Ez a cég nem csupán egy terméket, hanem egy filozófiát képvisel: a hagyományosan természetes életmódot. Alapítója, Csorba Viktória egy olyan szenvedélyes személy, akinek életútja és szakmai tapasztalatai lenyűgözőek. Gazdasági agrármérnök végzettségével és számos alternatív területen szerzett tapasztalatával, Viki a természet és a környezettudatosság mély tiszteletén alapuló termékeket hoz létre.

A projekt során kiemelt figyelmet fordítottam arra, hogy az arculat és a webshop designja tükrözze a Tradi Natural alapvető értékeit: a természetességet, a hagyományok iránti tiszteletet, és a környezettudatos gondolkodást. Az újrahasznosítható csomagolások és a tégely visszaváltási program hangsúlyozása a márka elkötelezettségét mutatja a fenntarthatóság iránt. Ez a projekt számomra nem csak egy újabb munka volt, hanem egy utazás a természetesség, a hagyományok és a modern környezettudatosság világában. Öröm volt részt venni a Tradi Natural vizuális megjelenésének átalakításában, és remélem, hogy a látogatók számára is érzékelhető lesz az a szeretet és tisztelet, amit ez a márka képvisel.

Projekt

A márka teljes arculatának és online áruházának megtervezése és megvalósítása.

Kliens

Tradinatural Bt.

Feladatom

Web, Logó, Branding és csomagolástervezés, SEO (keresőoptimalizálás) és marketing eszközök telepítése és beállítása

graphics Hannah Design

Skálázhatóság, konzisztencia

Olyan logót próbáltam tervezni, ami jól mutata a digitális és fizikai termékekken is, így készült álló ős fekvő verzió is belőle.

paint bucket Hannah Design

Nőies színek

A rózsaszín kiválasztása a régi klasszikus női kozmetikumok, rúzsok és arcpirosítok világát idézik, ezt egészítettem ki egy indigó kékkel.

online shop Hannah Design

Áttekinthető webshop

Túl sok csalódáson és kellemetlen élményeken a korábbi fejlesztőkkel, egy SOS mentést történt, hogy a webshop működőképes legyen.

uniqueness 1 Hannah Design

Megkülönböztethetőség

Olyan márkát szerettünk volna létrehozni, ami jól felismerhető és stílusos. Remélem sikerült 🙂

Domináns színek

Élénk rózsaszín

#E8615F

Indigó kék

#0D2C66

Világos pasztell rózsaszín

#EAD3D5

Halvány rózsaszín

#F7F3F3

Typography

Kurale

kurale Hannah Design
kurala small Hannah Design

Poppins

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Tradi Natural project gallery